Paasaanbieding

Met Pasen meer omzet?

Hoe meer klanten op de hoogte zijn van uw productaanbod en aanbiedingen hoe groter de kans dat zij dat ook bij u gaan kopen. Dat klinkt logisch, maar hoe krijgt u uw aanbod en aanbieding bij deze klanten op de deurmat? Hier kunnen wij van Herling Strijdhorst u als specialist mee helpen.

Gericht en op maat

Verspreidt en betaalt u liever alleen voor uw eigen regio of voor verspreiding in een gehele gemeente? Op basis van de postcode van uw klanten kunnen wij met u een plan op maat maken. Dit scheelt in het aantal te verspreiden folders en in het drukken daarvan. Uw marketingbudget efficiënt gebruiken. Snel meer weten? Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan.

Nog geen folder?

Heeft nog geen folder of bestellijst via een leverancier? Of heeft u geen eigen ontwerper hiervoor. Vraag bij ons naar de mogelijkheden om een bestellijst of folder voor u te laten ontwerpen, drukken en verspreiden. U maakt gebruik van onze relaties met printbedrijven zodat de prijs scherp kan zijn. Omdat het drukwerk direct bij ons uit komt versnelt dit ook het proces van ontwerp naar deurmat.

Offerte aanvragen

Vul onderstaande velden en wij nemen snel contact met je op. Voor offertes met haast verzoeken wij ook een telefoonnummer in te vullen.
  • Landelijk, regionaal (naam regio) of plaatselijk (postcodes)
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.