Veelgestelde vragen

Wanneer wordt er verspreid door Herling Strijdhorst?

U kunt bij ons kiezen uit meerdere bezorgmomenten in de week:

(Zondag) maandag/dinsdag: in het reguliere folderpakket
Dinsdag: 
met de postbezorger mee
Woensdag:
 samen met een weekblad
Vrijdag: met de postbezorger mee
Zondag: met de zondagskrant

Kan Herling Strijdhorst ook buiten haar gebied de bezorging regelen?

Ja, wij werken samen met andere verspreidorganisaties en bieden daardoor een landelijke dekking voor alle huis-aan-huis producten en post.

Zijn er selectiemogelijkheden voor een verspreiding?

U kunt bij Herling Strijdhorst gesegmenteerd verspreiden, dit wil zeggen dat wij samen met u een verspreidplan kunnen maken naar uw wensen. We kunnen voor u een geografische selectie maken op wijk, postcode, plaats etc. Maar we kunnen ook een selectie voor u maken met andere criteria zoals verspreiden in wijken met jonge gezinnen, huizen met tuinen, flats, industrieterreinen of een bepaalde welstandsklasse.

Wat is het verschil tussen gecodeerde en ongecodeerde post?

Gecodeerde post
Wij verrijken uw adressenbestand met een extra regel voordat u de partij post voorziet van de adressen. Tot 1.500 stuks ongecodeerd en ongesorteerd kost dit tot 20 gram €0,49 per stuk excl. BTW

Vanaf 1500 stuks kan de post gecodeerd worden. Het bezorgadres wordt dan verrijkt met een zogenaamde Sanddcode. Een poststuk tot 20 gram met de Sanddcode komt dan op een bedrag van  €0,40 excl. BTW.

  • De Sanddcode is een unieke code die mee geprint moet worden op uw poststuk. Met deze methodiek kunnen we op efficiënte wijze ons sorteerproces aansturen, de bezorging van de poststukken coördineren en kwaliteitsmetingen uitvoeren. Dat de fysieke partij vervolgens op bovengenoemde volgorde gesorteerd wordt aangeleverd is cruciaal. U stuurt ons het adressenbestand, die verrijken wij dan met de Sanddcode, en sturen die vervolgens naar de drukker.
    klik hier voor een voorbeeld (pdf) van een sanddcode.

Ongecodeerde post
Deze partij post levert u direct bij ons aan, deze wordt niet van te voren verrijkt met een code.